Videre til indhold

Der ingen forskel! Du, dine venner og din familie kan bruge alle Clarrods stativer til både træning og leg. Jo større stativet er, desto større er mulighederne dog for flere og vildere lege!

Af praktiske årsager leverer vi alle Clarrods stativerne usamlet. Det gør det meget nemmere, billigere og ikke mindst mere miljøvenligt at fragte stativerne hjem til dig.

Vi leverer dit stativ med fragtmænd.

Du kan også spare fragten og selv afhente det på vores lager på Hovedvejen 219, 2600 Glostrup i tidsrummet: Mandag – torsdag 08:00 – 16:00, Fredag 08:00 – 15:00.

Ikke længe. I de fleste tilfælde (fastland, brofaste øer og Bornholm) leverer vores fragtmand indenfor 2-3 hverdage, efter vi har modtaget din ordre.

Du kan også være heldig og få leveret dit stativ allerede dagen efter, du har bestilt dit stativ.

Bor du på en ikke brofast ø, skal du regne med en ekstra dags ventetid (3-4 dage). Kontakt os for fragtpris!

I bund og grund kan du klare dig med en unbrakonøgle, et godt øjemål og en god portion knofedt. Du er dog bedre stillet, hvis du har linet følgende redskaber op:

NØDVENDIGT VÆRKTØJ
● Unbrakonøgle til fastspænding af fittings/samlinger på rør (medfølger)

VÆRKTØJ, DER GØR DET HELE MEGET NEMMERE
● Pælebor (diameter 10-15 cm)
● Stige (eller et sikkert underlag til at stå på og nå op i højden)

ANDET PRAKTISK VÆRKTØJ
● Tommestok
● Målebånd
● Waterpas
● Muresnor

Vi anbefaler to sæt hænder, og at du får hjælp af en god ven eller kollega, din bedre halvdel eller et andet familiemedlem.

Med to ekstra hænder er du godt på vej til en god oplevelse, uanset hvilket stativ du har kastet din kærlighed på.

Vi anbefaler, at du bruger et pælebor med en diameter på 10-15 cm til at bore huller til de lodrette rør, der skal forankres i jorden. Vi anbefaler, at du forankrer stolperne 0,7 meter nede i jorden.

For at sikre det mest stabile resultat anbefaler vi desuden, at du støber rørene fast med cement, tørbeton eller stolpemix.

Ønsker du ikke at støbe stolperne fast i jorden, kan du alternativt fylde hullerne med grus eller jord og stampe det hårdt om røret. Sørg for at "stampe godt efter" fra tid til anden!

FLYTNING AF HELE STATIVET
Støber du dit stativ fast, så er det en noget omstændelig affære at flytte. Du kan dog skille stativet ad, genbruge de ikke-nedstøbte rør og supplere med nogle nye rør.

Stamper du jord eller grus om de lodrette stolper, så kan du godt flytte stativet til et andet sted i haven. Eller du kan tage det med dig, når du flytter - og montere det i din nye have!

NB! Få en ven eller én i familien til at give en hjælpende hånd. Skil stativet ad inden I flytter rundt på det. I kan nøjes med at skille stativet i håndtérbare dele og derefter samle det hele på ny.

FLYTNING AF VANDRETTE RØR
Du kan relativt nemt flytte rundt med alle de vandrette rør (barrerne), der er monteret med såkaldte t-samlinger. Du løsner blot gevindskruerne på de relevante t-samlinger, flytter røret, og fastspænder gevindskruerne på ny.

Du kan blandt andet flytte de nederste vandrette rør op eller ned, så både store og små bedre kan bruge dem til at træde på for at nå op til et rør monteret i højden. Eksempelvis til en pull-up bar eller monkey bar (armgang).

Clarrods trænings- og legestativer er beregnet til udendørs brug og mange års holdbarhed. Rør og fittings er fremstillet af varmgalvaniseret stål, der kan holde i al slags vejr.

Rørene er ”industrirør” udviklet til professionel brug, eksempelvis til faldsikring i form af rækværk og gelændre. Rørene kan have mindre ridser, ujævnheder og stempler - dette er ikke fejl.

Galvaniseringen sikrer en høj korrosionsbestandighed og rustbeskyttelse. Over tid kan der dog opstå mindre rustpletter. De mindre rustpletter svækker ikke stativernes konstruktion og bærende egenskaber.

Rørene er varmgalvaniserede "industrirør". Rørene kan have mindre ridser, ujævnheder og stempler. Dette er ikke fejl, men snarere beviset for, at rørene er fremstillet efter høje, industrielle krav til kvalitet og holdbarhed i al slags vejr.

Rørene er solide 1" rør med en udvendig diameter på 33,7 mm. Denne rørstørrelse passer fint til både voksne og børn fra 5 år og opefter.

Godstykkelsen på rørene er 3,2 mm og de vejer derfor godt til - ca. 2,5 kg pr. m. Ikke mindst derfor er det god idé at du får én til at hjælpe dig med at samle dit stativ!

P.S. Lucky stigegolf stativerne samles med solide 3/4" rør med en udvendig diameter på 26,9 mm.

De højeste (eller rettere længste) lodrette rør er 3,0 meter på Clarrods Halfy stativet og 3,1 meter på de større Husky og Monty trænings- og legestativer. Vi anbefaler, at du forankrer stolperne 0,7 meter nede i jorden.

Højden på den højeste del af stativerne bliver godt 2,3 meter (Halfy) og lidt mindre end 2,5 meter (Husky og Monty), under forudsætning af, at du følger vores anbefalinger til nedgravning.

VIND OG VEJR
Clarrods trænings- og legestativer er designet til at kunne holde mange år i et tempereret klima, som det danske - med frostvejr i vintermånederne og regnvejrsdage fordelt over hele året.

I forhold til vind og vejr kræver stativerne derfor ingen særlig vedligeholdelse. Over tid kan der dog opstå mindre rustpletter. De påvirker ikke stativernes bærende konstruktion.

Når du har samlet og installeret dit stativ kan du forebygge rustdannelse på udsatte gevindskruer ved at forsegle dem med zinkspray/galvaniseringsspray for at sikre maksimal holdbarhed.

SIKKERHED
I udviklingen af Clarrods lege- og træningsstativer har vi også haft stor fokus på, at vores stativer er sikre i brug. Sikre for børn og sikre for voksne. Fra første dag og mange år frem. Uanset, om I er mange, der bruger stativet dag efter dag.

Men sikkerheden afhænger af, at du samler, monterer og forankrer dit stativ forsvarligt inden brug.

Og at du fra tid til anden - og mindst én gang årligt går dit stativ igennem og udbedrer eventuelle uhensigtsmæssigheder. Hvis de vandrette barrer bevæger sig mere end godt er, tjek og efterspænd gevindskruerne. Og hvis det er de lodrette stolper, der er "problemet", stamp underlaget ekstra grundigt omkring rørene.

Vi opfordrer dig kraftigt til at læse den medfølgende samle- og monteringsguide, inden du går i gang med at opsætte dit stativ.

Ja, det må du! Hver del af stativet er bygget til at kunne bære vægten af en velvoksen mand eller flere børn.

Du kan derfor også hænge eksempelvis en boksepude (punching bag), et klatrereb (jungle robe) eller gymnastikringe (roman rings eller gym rings) i selv det mindste træningsstativ.

Din kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at shoppe.
Tak for din henvendelse! Vi vender hurtigst muligt tilbage. Tak for din tilmelding Tak! Vi sender dig en besked når varen er på lager igen. Dit maksimum er allerede tilføjet Der er kun 1 vare tilbage Der er kun [num_items] varer tilbage